Nieuws
Van Leeuwen- Training en Advies uit Woerden en Rifra instructies verzorgen momenteel een instructie "Voertuigen met Alternatieve aandrijving en Brandstoffen voor het werkgebied 2 van de Veiligheidsregio Utrecht. Na werkgebied 1 zijn zij nu aan de beurt. DSCN0049
In deze instructie gaan we in op Hybride- en Elektrische voertuigen en voertuigen die op o.a. gas rijden. Met daarin de focus op Liquid Petroleum Gas (LPG), Aardgas in gasvormige vorm, Compressed Natural Gas (CNG) en vloeibare vorm Liquid Natural Gas (LNG). We laten de diverse uitvoeringen zien en hoe men deze voertuigen kan herkennen. We geven ook een stappenplan mee. Met dit stappenplan kan de Brandweer veilig optreden bij ongevallen waarbij deze voertuigen zijn betrokken.
We zoemen ook in op het ongeval met de Tesla in Baarn. Over dit ongeval zijn veel vragen.
Door gebruik te maken van de ervaringen van zowel de Brandweer Baarn en de Politie Baarn leggen wij het e.e.a. uit met daarbij de les- en leerstof als onderlegger.
Voor een "Look & Feel session" brengen we twee voertuigen mee, een Hybride en een voertuig op aardgas. Tijdens dit deel van de instructie kunnen de deelnemers met behulp van het "Crash Recovery System" zelf ervaren hoe een en ander eruit ziet en hoe voertuigen met dit systeem veilig kunnen worden gesteld.

Cursusinformatie

Rifra Instruction en Weber Rescue

weber rescue rifra instructions links

Een gouden combinatie


Lees verder weber test

Contact informatie

Ons adres:
Toscalaan 32
3438 CW Nieuwegein
kunt ons bereiken via:
Tel: 06 51 82 62 09
of via het contactformulier
knowledge is only powerfull when you share it

Laatste Fotoalbums

Rescue Days Brasil 2018

Rescue Days Brasil 2018 Rescue Days Brasil 2018 Rescue Days Brasil 2018 Rescue Days Brasil 2018

Training in Wuppertal

Training in Wuppertal Training in Wuppertal Training in Wuppertal Training in Wuppertal

Over Rifra Instructions

Rifra Instructions is vanaf 2007 actief op het gebied van de technische hulpverlening bij ongevallen met voertuigen.

Ons bedrijf werkt vanuit Utrecht door heel Nederland als het gaat om scholing van onder andere brandweerpersoneel. Rifra Instructions staat onder leiding van Frans van Maurik. Vanaf 1986 is Frans van Maurik werkzaam bij de Brandweer Utrecht, nu Veiligheidsregio Utrecht.
frans van maurik

S5 Box

Login

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.